Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Co. van de de Reinigingstechnologie van Xi'anlvneng, Ltd, werd opnieuw gevestigd aan Xi'an van Dalian in November 2004. Met meer dan 20 jaar van beheer en ontwikkeling, wordt het een zeer belangrijke fabrikant van het speciale type de moleculaire zeef in China, zich in moleculaire zeef, geactiveerde alumina, en andere industriële deshydratiemiddelen specialiseert.

Van de de Reinigingstechnologie van Xi'anlvneng Co., Ltd, zich op de beroepskwalificaties van moleculaire zeef absorberende onderzoek en ontwikkeling baseren, de productie en de verrichting die bijna 30 jaar hebben snel en regelmatig de buitenlandse markten ontwikkeld. In September 2012, was het bedrijf op de industriezone van Weibei van Xi'an, met een onlangs gebouwde fabriek die van bijna 8.000 vierkante meters wordt geregeld, een gebied van meer dan 10 mu behandelen, met bijna 70 werknemers, 4 technische onderzoekers, perfect inspectiemateriaal en het de technologieonderzoek & ontwikkeling aan het front van de industrie die. Met de voltooiing van de nieuwe installatie, werd bijna tien miljoen yuan geïnvesteerd in het productiemateriaal en de bereikte productiecapaciteit heeft 8.000 ton en zijn outputwaarde meer dan 50 miljoen twee opeenvolgende jaren bereikt. Daarom kan het aan de verkoop en aan de verrichtingsbehoeften van ondernemingen beter voldoen.

Co. van de de Reinigingstechnologie van Xi'anlvneng, Ltd met belangrijke technologie en de uitstekende kwaliteit als zijn ontwikkelingsdoelstelling vele jaren, hebben nauw met Dalian-Instituut van chemische fysica, Chinese Academie van Wetenschappen, Xi een ‚instituut van hoogspanningselektrische apparaten, elektrodienst van de afdeling van de machinesindustrie, het instituut van de noordwesten chemische techniek, Changqing-instituut van chemische technologie, het petrochemische bedrijf van Daqing en andere eenheden samengewerkt om diverse technische moeilijkheden te overwinnen en regelmatig productkwaliteit te verbeteren.

De adsorbensproducten zoals moleculaire zeef en alumina worden wijd gebruikt in petrochemische stof, CNG, LNG, industrieel gas, samengeperste lucht, steenkoolchemisch product, luchtscheiding, koeling en bouwnijverheid. In het bijzonder, met de industriële transformatie van het land en de innovatie van de globale industrie 4,0, hangen het drogen en de reiniging van industrieel machtsgas van de bevordering van industriële automatisering af, vooral het moleculaire zeefdeshydratiemiddel.

Na de ontwikkeling van 20 jaar in de markt, wordt de onderneming nog etc. een uitstekende leverancier aan een groot aantal staatsbedrijven, zoals Changqing-olieveld, Tuha-olieveld, Liaohe-olieveld, het petrochemische bedrijf van Yanshan, het petrochemische bedrijf van Qingyang, het petrochemische bedrijf van Maoming, de groep van de de luchtvaartindustrie van China, de groep van de de scheepsbouwindustrie van China. Ondertussen, meer dan 70% van de adsorbensvullers in de ontwaterde schede van CNG-benzinestations in Xinjiang worden gebruikt, zijn Shandong, en Hebei-de gebieden onze producten dat. In termen van nieuwe marktontwikkeling, Co. van de de Reinigingstechnologie van Xi'an Lvneng, ontwikkelt Ltd snel buitenlandse handel en stal op basis van de sterke binnenlandse handelsmarkt.

Door Alibaba (China), Kompass (Frankrijk), Globale Bronnen (de Verenigde Staten), Tendata (Europa), Avention (Europa) en andere buitenlandse handelsplatforms, hebben wij een brede waaier van buitenlandse klanten ontwikkeld. Momenteel, zijn onze klanten overal Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Alstom (Frankrijk), Xebec (Canada), Atlas Copco (de V.S.), Danfoss (Denemarken), Zarrin Toor Felez (Iran), Saral Azar (Iran) Bhogart LLC (de V.S.), Socane (Frankrijk), Petro Kimya Akam (Iran), Kaspische Atlas (Iran), HD-Handelsmaatschappij (Iran), en Seraj Gostar (Korea), Bioversity (India), enz. Onder de inspanningen van het buitenlandse handelsteam, werd de verkoopopbrengst van 1,6 miljoen ons dollars per jaar gerealiseerd gemiddeld in drie jaar, en het speciale fonds van buitenlandse handelssubsidie van werd het provinciale Ministerie van handel verkregen twee opeenvolgende jaren.

Erf afgelopen en vorder in de toekomst gestadig, aangezien fabrikant van het de zeefadsorbens van noordwestenchina de grootste moleculaire, belangrijke technologie, uitstekende kwaliteit, de aangepaste dienst ons principe, door de industrie-leidende nieuwe productielijn is, mechanisatiegraad is maximum beter, maken onze onderneming om aan de markt en de dienst betere markt aan te passen. Bereik aldus de duurzame en regelmatige ontwikkeling van ondernemingen, die de volgende briljante ondernemingen gieten.

Xi'an Lvneng Purification Technology Co.,Ltd.

Geschiedenis

Van de de Reinigingstechnologie van Xi'anlvneng Co., Ltd gespecialiseerd in R&D, de productie en het beheer van adsorbens bijna 30 jaar, dat de belangrijkste fabrikant van de speciale moleculaire zeef in binnenlands is en 3 fabrieken heeft. Wij baseerden in het westen om ons teken te besteden. De gehele markt van het land is behandeld. Nu proberen wij ons beste om de buitenlandse markt te onderzoeken.

 

Met onze bedrijf stabiele ontwikkeling, gaat de fabriek in Wei-Industrieterrein worden gevestigd. Onze productiecapaciteit gaat 8000 Ton per jaar of zelfs meer met de 70 miljoen RMB-activa bereiken. Niet alleen in binnenlands, zijn onze producten ook scalable in Europa, Midden-Oosten en Azië en andere landen en regio's.

 

Een professionele fabrikant voor zeoliet4a moleculaire zeef meer dan 20 jaar, ISO9001: goedgekeurde 2008, samengewerkt met vele bekende bedrijven in China en Buitenland, zoals Atlas Copco in China, Ultrafilter in het Duits, enz. Met krachtige wetenschappelijke onderzoekcapaciteit!

 

Dienst

Onze Diensten


1. Wij beloven om op uw onderzoek te antwoorden relationeel ons product binnen 24hours.
2.OEM&ODM de dienst voor uw uniek idee met absoluut geschikt.
3.The ervaren buitenlandse handelaar met professionele productkennis.
4. De waarde op zaken credite, belooft om uw verkoopgegevens, ontwerp, octrooiinformatie te beschermen.
5. De steekproef & OEM de dienst zijn beschikbaar
6. De naverkoopdienst. om het even welke vraag zal binnen 3 dagen worden geregeld

 

Xi'an Lvneng Purification Technology Co.,Ltd.

 

Ons Team

Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., totaal over 50 mensen.  Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

 

Xi'an Lvneng Purification Technology Co.,Ltd.Xi'an Lvneng Purification Technology Co.,Ltd.

Neem contact op met ons
Fax : 86-029-83990889
Resterend aantal tekens(20/3000)