Bericht versturen

Het verschil van moleculaire zeef en geactiveerde alumina

July 17, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Het verschil van moleculaire zeef en geactiveerde alumina

Het verschil van moleculaire zeef en geactiveerde alumina

Hoe te om moleculaire zeef en geactiveerde alumina te gebruiken?

Wat is geactiveerde alumina dehydrerende en moleculaire zeef?

1. Het basisverschil van geactiveerde alumina en moleculaire zeef:

 

Het zeoliet/de Moleculaire zeef hebben een sterke absorberende capaciteit die wordt gebruikt om het gas maar het vermijden van directe blootstelling in de lucht te zuiveren. De regeneratie zou moeten worden gedaan gebaseerd op lange opslagtijd (de gemeenschappelijke plankentijd is 1 jaar). De moleculaire zeef vermijdt contacterend met olie en vloeibaar water.

De geactiveerde Alumina bal wordt hoofdzakelijk gebruikt in chemisch product, metallurgie, elektronika, olie en andere industriële gasdehydratie en het drogen van, zoals lucht, zuurstof, stikstof en andere permanente gas, raffinage en gasolie barstende gassen. Xi'an lvneng heeft de geactiveerde alumina bal een sterke affiniteit voor water. UWhen doorweken in water, zal het niet zacht zijn, opgeblazen niet, niet poeder, en andere voordelen.

 

2. Konden wij moleculaire zeef en geactiveerde alumina samen gebruiken?

 

Over het algemeen, dachten de mensen moleculaire zeef en het geactiveerde alumina deshydratiemiddel kon niet samen worden gebruikt. Het feit is het, werkelijk? Omdat de moleculaire zeef en het geactiveerde alumina absorberende middel allen tot het de industrieadsorbens behoren en hun adsorptiemechanisme hetzelfde, in gas-liquid adsorptie is, moleculaire samen over het algemeen gebruikte zeef en geactiveerde alumina. Geactiveerde die alumina over het algemeen in het lagere deel van de reiniging wordt verdeeld om voorbehandeling te doen, en de moleculaire zeef doen de definitieve adsorptie en de reiniging. De geactiveerde Alumina bal wordt hoofdzakelijk gebruikt in chemisch product, metallurgie, elektronika, olie en andere industriële gassen zoals dehydratie droge lucht, zuurstof, stikstof en andere permanente gassen die gas en aardolie barstend gas uitsmelten. De moleculaire zeef is de verhouding van SiO2/Al2O3 van samenstelling, die een klasse van hoogst efficiënte adsorbentia is, en zijn oppervlakte heeft een hoge zure concentratie en een zure sterkte. Wanneer de samenstelling van metaalionen en andere ionen in oplossing worden geruild, pas de opening aan om zijn adsorptieeigenschappen te veranderen en de katalytische eigenschappen van zeolietkatalysators bereidden zo verschillende eigenschappen voor. De zo moleculaire zeef en geactiveerde alumina konden de adsorberende rol beter spelen. Xi'an lvneng veroorzaakt hoogte - kwaliteit geactiveerde alumina en molecule.

 

3. De verschillende kenmerken van Moleculaire zeef en geactiveerde alumina bal:

 

Geactiveerde alumina: witte sferische geactiveerde alumina, unieke structuur, een sterke affiniteit met het actieve ingrediënt, eenvormige poriedistributie, geschikte, grote de porievolume van de poriegrootte en waterabsorptie, hoge bulkdichtheid, goede mechanische eigenschappen. Het zou voor deshydratiemiddel, katalysatordrager, fluorideagenten, het adsorbens van de drukschommeling, waterstofperoxyde kunnen worden gebruikt specifieke regeneratieagent.

De moleculaire zeef heeft een grote specifieke oppervlakte van 300 ~ 1000m2/g. Als klasse van hoogst efficiënte adsorbentia, heeft de oppervlakte een hoge zure concentratie en een zure sterkte, die tot de positieve katalytische reactie van koolstof ionentype kunnen leiden. wanneer de samenstelling van metaalionen en andere ionen in oplossing worden geruild, die de opening aanpassen om zijn adsorptieeigenschappen te veranderen en de katalytische eigenschappen van zeolietkatalysators zo verschillende eigenschappen voorbereidden.

Neem contact op met ons
Fax : 86-029-83990889
Resterend aantal tekens(20/3000)